Om mig

Jag heter Andie Lindskog, född 1956 i Malmö, men har sedan året jag fyllt trettio bott i Sjöbo kommun.
Är officiellt pensionär sen mars 2020, vilket innebär att jag styr helt och hållet själv över min tid. Förvisso i samråd med min älskade kärlek, men eftersom vi båda delar samma intressen gör vi nästan allting tillsammans.
Min fritid upptas numera nästan uteslutande av mitt författarskap och mitt bildskapande. Men även att läsa! Jag har ständigt någon bok på gång som jag läser. Det tar olika lång tid hur fort jag läser ut en bok. Ibland kan jag läsa en hel roman på en dag, ibland kan det ta veckor. Många faktorer spelar in. Om jag gillar boken kan det helt klart bidra till att jag läser fort. Men ofta handlar det också om var jag själv befinner mig i mitt skrivande.
Numera läser jag helst böcker på min Ipad, även om det händer att en vanlig traditionell pappersbok också hamnar i mina händer.
Den här bokbloggen har jag drivit sedan augusti 2019. Här publicerar jag recensioner på böcker jag läser. Men jag har satt upp tydliga regler för mig själv om hur recensionerna ska hanteras.
Alla recensioner jag publicerar här, hamnar även i första hand min motsvarande sida på Instagram – @enbokisoffan , samt på Adlibris, Bokus och Goodreads förutsatt att boken finns registrerad på dessa sidor.
Jag finns även här;
Min hemsida
Belvida Bell Förlag
Författare P Andie Lindskog på Facebook
Andie Lindskog på Instagram
Andie Lindskog på Twitter
RECENSIONS-EX!
Tar gärna emot recension-ex i PDF eller E-pub.
Läser noga och ansvarsfullt, och koncentrerar mina recensioner i första hand på det som är bra.
Läser allt utom deckare!

Att jag enbart vill ha böcker som PDF eller E-pub är av flera skäl! 
Först och främst för att vi försöker reducera våra ägodelar för att underlätta vid framtida flytt. 
Då jag själv är författare, vet jag att man gärna vill försöka få in någon inkomst för sina alster. Så hur trevligt det än är att få ett signerat exemplar från författaren, känns det bättre om vi kan hjälpas åt att spara åtminstone några slantar. 

Annons